Can't help falling in love with Elvis - med Lena Nilsson
Date: 26 November

Can't help falling in love with Elvis - med Lena Nilsson

Se & Göra Evenemang Musik, teater och nöje

Fr. 350

Elvis Presley, The King, legenden som genom sin musik och personliga stil satte en hel värld i gungning och hjärtan i brand! Lena Nilsson spännande tolkningar och innerliga röst, tar er med genom ett liv som blev till ett stycke oförglömlig musikhistoria.

Beskrivning

Tillsammans med sin svängiga pianist tar Lena med er på en resa genom Elvis Presleys liv, gospel, vackra ballader & rivig rockn´roll. Det blir härlig nostalgi, säkerligen ett och annat fuktigt öga, både finstämt och hålligång i en blandning som kommer gå rakt in i hjärtat.

Lena Nilsson, är en sångerska med lång karriär och ni känner bl a igen henne ifrån sånggruppen Avec som var ständiga gästartister i SVTs ”Allsång på Skansen” under 3 år. Turnéer i hela landet, ett stort antal TV-program, spelningar på jazzklubb i London, visfestivaler, krogshower och skivinspelningar är andra sammanhang Lena medverkat i. Med sina föreställningar om Monica Z och Lill-Babs har hon bl a spelat för utsålda hur på Stockholm Jazz Festival, Kulturhuset Spira i Jönköping och på Västmanlands teater. Lenas framträdanden kännetecknas framför allt av hennes unika scennärvaro, publikkontakt och fantastiska röst.

Date & time (<% occasionResult.length %>)

Date Time Arena/Location
Sunday 26 November 19:00 - 20:50 Biografen Thalia Alvesta