Hyr elcykel i Åsnenområdet
Hyr elcykel i Åsnenområdet
Hyr elcykel i Åsnenområdet
08 Aug Destination Åsnen

Hyr elcykel i Åsnenområdet

Evenemang

Ett unikt koncept med Elcyklar har lanserats runt Åsnen. Elcykelaktiviteten innebär att du som besökare kan hyra elcykel på 7 olika platser i Åsnenområdet. Du bokar själv via hemsidor eller QR-kod.

Prisinformation

Se hemsidan.

Beskrivning

Bästa sättet att uppleva mer av allt runt Åsnen, är att ta sig runt med elcykel. Mer dofter, mer fågelsång, mer bekvämt och du bidrar mer till vår hållbara destination!
Nu kan du enkelt boka din rosa elcykel på olika platser runt Åsnen. Du kan även välja att hämta den på en plats och lämna den på en annan om det passar dig bättre. Så låt bilen stå och upplev en massa nya platser och upplevelser med cykel under din vistelse hos oss!
Obs, var noga med att kontrollera öppettiderna på de platser där du kan hämta och lämna cykel.

Allt bokas och betalas digitalt.

På visitasnen.se hittar du info och härifrån kommer du även vidare till själva bokningssidan.


Konceptet inkluderar även en unik service som innebär att om du som gäst får punka eller något annat driftstopp uppstår så finns service och support dagtid mellan 8.30 och 18.00. Telefonnummer står på din bokningsbekräftelse. Viktigt att känna till är att det inte gäller om du kört slut på batteriet – cyklarna är 7 växlade så det går att cykla även om batteriet är slut!


Servicen med elcyklar vid Åsnen har möjliggjorts genom ett samarbete med Region Kronobergs hållbarhetsprojekt Transporteffektivt Kronoberg.

Vi önskar alla Åsnenbesökare en härlig sommar

Date & time (<% occasionResult.length %>)

8 August
9 August
10 August
11 August
12 August
13 August
14 August
15 August
16 August
17 August
18 August
19 August
20 August
21 August
22 August
23 August
24 August
25 August
26 August
27 August
28 August
29 August
30 August
31 August