20 Oct
Digitalt
Klimatsmarta föreläsningar, en föreläsningsserie för en hållbar livsstil
Evenemang
Föresläsningar
Hållbar mat varje dag - gott och hälsosamt Under 2022 anordnas en serie digitala föreläsningar för att inspirera och sprida kunskap kring hållbara val i vardagen. Ibland behöver vi veta mer, men ofta räcker det med en puff för att göra det vi redan vet. Anmäl dig och läs mer på energikontor sydost...
Hållbar mat varje dag - gott och hälsosamt
Under 2022 anordnas en serie digitala föreläsningar för att inspirera och sprida kunskap kring hållbara val i vardagen. Ibland behöver vi veta mer, men ofta räcker det med en puff för att göra det vi redan vet.
Anmäl dig och läs mer på energikontor sydost hemsida
Kontakt
Beskrivning
Vad är hållbar mat och vad är viktigast att satsa på – ekologiskt, lokalt eller klimatsmart? Hur är våra matvanor? Hur kan man äta mer grönt, hälsosamt och hållbart i vardagen – gott och barnvänligt. En föreläsning som tar upp alla frågor och tipsar om vad vi kan äta varje dag.
Ulrika Brydling är Ekokock, utnämnd till Årets Hållbarhetskock 2019, kokboksförfattare, föreläsare, kursledare och tävlingsledare inom hållbar måltid och som värnar om mångfaldssmaker och råvarors ursprung samt förespråkar naturlig mat på rena råvaror. Jobbar som matinspiratör, projektledare och hållbarhets strateg på Coop Provköket samt ambassadör för Eldrimner och Framtidens Frukt samt styrelseledamot i Ekologiska Lantbrukarna, Äkta Vara och Ekomatcentrum.
Föreläsningsserien är ett samverkansprojekt mellan energi- och klimatrådgivningen i kommunerna Tingsryd, Torsås, Västervik, Alvesta, Markaryd, Mönsterås, Älmhult, Växjö, Lessebo, Oskarshamn, Kalmar, Ljungby, Nybro, Emmaboda, Borgholm, Mörbylånga, Hultsfred, Vimmerby, Högsby, Karlskrona, Karlshamn, Olofström, Ronneby och Sölvesborg
Ulrika Brydling är Ekokock, utnämnd till Årets Hållbarhetskock 2019, kokboksförfattare, föreläsare, kursledare och tävlingsledare inom hållbar måltid och som värnar om mångfaldssmaker och råvarors ursprung samt förespråkar naturlig mat på rena råvaror. Jobbar som matinspiratör, projektledare och hållbarhets strateg på Coop Provköket samt ambassadör för Eldrimner och Framtidens Frukt samt styrelseledamot i Ekologiska Lantbrukarna, Äkta Vara och Ekomatcentrum.
Föreläsningsserien är ett samverkansprojekt mellan energi- och klimatrådgivningen i kommunerna Tingsryd, Torsås, Västervik, Alvesta, Markaryd, Mönsterås, Älmhult, Växjö, Lessebo, Oskarshamn, Kalmar, Ljungby, Nybro, Emmaboda, Borgholm, Mörbylånga, Hultsfred, Vimmerby, Högsby, Karlskrona, Karlshamn, Olofström, Ronneby och Sölvesborg
Date & time (<% occasionResult.length %>)
20 October 18:30
- 19:30