TYROLENTRALL – Punk i parken!
Date: 29 June

TYROLENTRALL – Punk i parken!

Se & Göra Evenemang Festivaler

En fullspäckad endagsfestival med mängder av punkband som kommer uppträda på Tyrolen den 29 juni. Bland annat Johan Johansson, Bonni Pontén, Misfit Maniacs, Världen Brinner, och Senap. Det finns early-bird biljetter fram till 15 maj. Campingmöjlighet finns på Tyrolen. Välkommen!

Prisinformation

Early Bird fram till 15 maj: 395 kr
Fri entré för alla under 13 år i sällskap av nykter målsman.

Beskrivning

Fler band kommer tillkomma, men redan nu kan vi presentera:

VÄRLDEN BRINNER
Detta band som frontas av Malin Sandberg bildades 2015 i Västerås och spelar punkrock främst med texter på svenska. 2023 släppte de sitt tredje album RESET & nu kommer de för att göra sin Blädingedebut på Tyrolentrall.

BONNI PONTÉN
Med sina dryga 40 år i punkens tjänst på både nationella och internationella scener har Bonni också tagit klivet till ett lite mer avskalat format.
Med sina år som låtskrivare, gitarrist och sångare i band som Product Assar, Cosa Nostra, Johnny Kask, och Asta Kask finns ett gediget låtmaterial som nu får nya tolkningar, och sällskap av nyskrivna alster.
Nytt format, men samma glöd och passion utlovas!

JOHAN JOHANSSON
Legendaren som var med och bildade KSMB på 70-talet och Strindbergs & John Lenin på 80-talet har gjort det mesta. Han är punkare, en hyllad vissångare & har producerat musik åt många av landets storheter. Nu kommer han till Tyrolentrall med sitt band och kommer bjuda på blandade punkfavoriter från sin långa karriär.

SENAP
Ljungbys stoltheter Senap har spelat svensk punk i över 30 år. De bildades 1993 och har alltid bestått, och kommer alltid bestå av Linnér (gitarr & sång), Panda (gitarr & sång), Ellard (bas & kör), och Skidi (trummor).

MISFIT MANIACS
Fyra unga tjejer från Växjö som ger järnet på scen. Kvartetten bestående av Tilde, Ronja, Ines och Nora släppte förra året sin debut-ep ’Second thought’. Plattan som släppts på punkbolaget Grönpeppar records har fått lysande recensioner runt om i vårt avlånga land. Musiken rotar sig i punken, med inslag av metal och grunge. Nu är det äntligen dags för dem att spela på Tyrolen.

PRAKTISK FESTIVALINFO
CAMPING:
Finns precis bredvid området och ingår i priset. Det går även att ställa husbilar och husvagnar på campingområdet. Campingområdet är stort så det finns delar som är mer tysta för er som önskar det.

TRANSPORT:
Tyrolen ligger ca 7 km söder om Alvesta i mitten av Småland. Det går enkelt att ta tåg till Alvesta som är en knytpunkt.
Från och till Tyrolen kan du åka taxi till ett förmånligt pris med Sverige Taxi & Taxi Kurir.

MAT:
Under festivalen kommer det att finnas smaskig mat/fika/snacks att köpa på området.

ALKOHOL:
Det är inte tillåtet att ta med alkohol in på festivalområdet, endast på campingområdet. Det finns flera barer inne på området som säljer öl, vin och annan alkoholhaltig dryck.

Date & time (<% occasionResult.length %>)

Date Time Arena/Location
Saturday 29 June 09:00 - 21:00 Tyrolen