COMEDY CARNIVAL PÅ TYROLEN
Date: 2 August

COMEDY CARNIVAL PÅ TYROLEN

Se & Göra Evenemang Musik, teater och nöje

COMEDY CARNIVAL PÅ TYROLEN 2 AUGUSTI Med André Wickström, Kirsty Armstrong, Magnus Betnér, och Nisse Hallberg - under en och samma stand-up-kväll!

Prisinformation

Early bird fram till 31/5: 390 kr
Förköp: 460 kr
Ordinarie: 560 kr

Fri entré för alla under 13 år (som går ihop med nykter målsman).

Beskrivning

André Wickström: En humorikon i två länder. Sedan debuten 1995 har André Wickström jobbat sig upp till en position som komiker få andra kan stoltsera med. Tack vare medverkan i succéprogram som Solsidan, Parlamentet, Roast på Berns och många andra sammanhang har André Wickström med sin klingande finlandssvenska blivit en etablerad humorstjärna i Sverige. Men det är på standupscenen André är som allra bäst, något publiken kommer märka i sommar.

Nisse Hallberg: Svensk standups bäste och mest transparenta storyteller. Det finns ingen brist som Nisse inte tar med sig upp på scenen. För det är just där tillkortakommanden skall ventileras och skrattas åt. Och det finns mycket av den varan. Nisse hörs i flera egna poddar, till exempel ”Kafferepet” och ”Nisse å den där äldre”. 2022 vann Nisse pris för Årets Föreställning på Standupgalan för soloshowen ”Tomten Är Ensam”. Turnerar våren 2024 landet runt med turnén ”Bränner ner huset” med Magnus Betnér.

Magnus Betnér: Humorlegendar. Provokatör. Debattör. Komiskt geni. I över 25 år har Magnus Betnér rört upp känslor. Med fler föreställningar och fler lappar på luckan än landets övriga komiker tillsammans så är Magnus Betnér fortfarande långt från mätt. Är 2024 ute på mastodont-turnén Bränner ned huset med Nisse Hallberg och kommer i sommar delta på samtliga datum av Comedy Carnival. I vinter ingår han i ensemblen för pjäsen ”Tomten är far till alla barnen”. Vem behöver semester?

Kirsty Armstrong: Efter att ha gått den långa vägen från de små scenerna och jobbat mer och hårdare än de flesta har Kirsty Armstrong kommit ut på andra sidan som en av landets mest unika standupkomiker. Det hårda jobbet kröntes med utmärkelsen Årets kvinnliga komiker på Standupgalan 2022. Kirsty är en flitigt anlitad komiker över hela Sverige som med rå talang och en äkthet få matchar givit henne en trogen skara fans. I början av 2024 turnerade Kirsty landet runt med sin soloföreställning ”Pöka” och i vår är hon del av ytterligare två rikstäckande standup-turnéer.

Välkomna!

Date & time (<% occasionResult.length %>)

Date Time Arena/Location
Friday 2 August 18:00 - 00:00 Tyrolen