Eremit camping
Eremit camping
Eremit camping
Boende Ställplatser husbil

Eremit camping

Hunna strand
Vid Skatelövsfjorden i sjön Åsnen ligger Hunna Kolboda. Ett fantastiskt läge vid norra delen av sjön Åsnen med soluppgång över sjön.

Det finns bad och tältmöjligheter, dock ingen sandbotten, och en enkel roddbåt för eventuellt fiske. Fiska ej direkt i anslutning till badområdet. Fiskekort kan köpas digitalt se länk.

Längst ut på udden finns grillplats med fri ved och enkla bänkar och bord. Veden hittar ni i en röd bod ute på udden. Färskvatten kan hämtas på fastigheten Hunna Södregård 3. Längre in vid kanalen finns ett fåtal båtplatser så personer kan passera platsen i båt.

Normalstort ekipage kan använda vägen ner till sjön som är gräsbevuxen och stensatt. Uddens bärighet varierar med vattennivån i Åsnen och kan ha försämrad bärighet längst ut under tidig vår men det går att parkera tyngre ekipage en bit in. Ekipage kan lättast parkeras ungefär 50 m inåt udden.

3 km till Ströbergs lanthandel i byn Torne. 11km till Trollberget som är en av entréerna till Åsnens vackra nationalpark. Cykelvägen som kallas Banvallsleden ligger i direkt anslutning till platsen. Den leder till Torne och vidare till Trollberget och slutar i Karlshamn. Ca. 4 km på till Grimslöv där bensinmack och ICA-affär finns.