Kök nedervåning
Entré nedervåning
Sovrum nedervåning
Toalett nedervåning
Kök ovanvåning
Sovrum ovanvåning
Toalett ovanvåning
Huleviks Gästhus
Boende Lägenheter och rum

Huleviks Gästhus

Boende i Hulevik nära sjön Åsnen med två lägenheter i vackert äldre trähus.

Gästhuset i Hulevik på sammanlagt 130 m2 har en unik karaktär med många charmiga detaljer och en stor vacker trädgård med en idyllisk uteplats där många kan sitta och äta tillsammans. På uteplatsen finns också en vedeldad badtunna och ett stort trätrall för soliga dagar. I trädgården finns även en fotbollsplan och gungor för barnen.
Huset har renoverats varsamt för att behålla den gamla känslan men innehåller samtidigt alla bekvämligheter du vill ha. Huset är inrett i en äldre och modern design där du bland annat återfinner gamla spisar, kakelugnar och trägolv.
Gästhuset består av två lägenheter med separata ingångar till varje våning vilket gör det idealiskt för större familjer som vill bo tillsammans men ändå ha lite avskildhet. Antal bäddar är 10 stycken, med möjlighet att öka till 12 bäddar om behov finns.

Nedervåningen är handikappanpassad och består av kök, tv-hörna, stort sovrum med dubbelsäng och en våningssäng, badrum med dusch och toalett och 1 toalett med tvättmaskin och torktumlare. Det går även att ordna en extrabädd på nedervåningen om behov finns. Här finns också en stor matsal som ger möjlighet för 12 personer att äta tillsammans om vädret inte tillåter att man sitter på uteplatsen.

Ovanvåningen består av kök med matplats för 6 personer, tv-rum, ett stort sovrum med dubbelsäng och två enkelsängar, ett mindre sovrum med dubbelsäng och plats för spjälsäng vid behov och badrum med dusch och toalett .I Hulevik finner ni en fantastisk natur och ett behagligt lugn långt bort från stadens höga tempo och ljudnivåer. Det är endast 1,5 km fin promenad till Trollberget som är en av entréerna i Åsnens Nationalpark. Barnvänlig badstrand finns på gångavstånd ca.150 m och båthamn ca. 200 m. Möjlighet att hyra motorbåt och kanot finns.