ROCK'N'ROLL SUMMER MED THE BOPPERS, CREEDENCE TRIBUTE & LENNIE NORMAN!
Date: 3 August

ROCK'N'ROLL SUMMER MED THE BOPPERS, CREEDENCE TRIBUTE & LENNIE NORMAN!

Se & Göra Evenemang Musik, teater och nöje

En kväll på Tyrolen där The Boppers framför sin klassiska Rock n´Roll, Creedence Tributes hyllning till det legendariska Creedence Clearwater Revival och Lennie Norman som garanterat kan få igång publiken med sin stand-up.

Prisinformation

Pris: 495 kr ex serviceavg
Ledsagare går fritt

Fri entré för alla under 13 år (som går ihop med nykter målsman).

Beskrivning

I sommar ger de sig ut på en gemensam turné runt om i landet, där de bjuder på klassiska, tidlösa hits, egna låtar och en rejäl skopa komik. ”Rock’n’roll Roll Summer” blir en mångsidig och minnesvärd kväll, en musikalisk upplevelse fylld av passion för den ikoniska musikstilen – en nostalgichock du sent ska glömma!

THE BOPPERS: I snart fem decennier har Sveriges Doo Wop-kungar The Boppers levererat spelglädje och energi runtom i världen. Med ett sound med rötterna i 50- och 60-talets Doo Wop & Rock'n Roll har man spelat till sig en definitiv plats i våra hjärtan.

CREEDENCE TRIBUTE är en nostalgichock så likt originalet att man tror det är Creedence Clearwater Revival med John Fogerty som står på scenen. Bandet har snabbt blivit betraktat som ett av Europas bästa hyllningsband till Creedence Clearwater Revival!

LENNIE NORMAN – även kallad "Standupens gudfader". Lennie Norman är en av de stora veteranerna inom svensk standup och ger alltid sin underhållande och skarpsynta syn på tillvaron.
Välkomna!

Date & time (<% occasionResult.length %>)

Date Time Arena/Location
Saturday 3 August 18:00 - 00:00 Tyrolen